CLOUSIL HOLZ LASUR - ΕΓΧΡΩΜΟ ΒΕΡΝΙΚΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΞΥΛΟΥ

Νέο

CLOUSIL HOLZ LASUR - ΕΓΧΡΩΜΟ ΒΕΡΝΙΚΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΞΥΛΟΥ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

Περισσότερες λεπτομέρειες

13,80 €

Χαρακτηριστικά

Weight 0.75
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ

Άλλες πληροφορίες

CLOUSIL HOLZ LASUR - ΕΓΧΡΩΜΟ ΒΕΡΝΙΚΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΞΥΛΟΥ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

Το βερνίκι CLOUsil HOLZ LASUR δίνει στο ξύλο ένα ωραίο αισθητικό αποτέλεσμα και έχει υψηλό βαθμό προστασίας από τις καιρικές συνθήκες και άλλους απρόβλεπτους παράγοντες ενώ είναι κατάλληλο για κάθε είδους ξυλεία.

Πεδίο εφαρμογής: Για πόρτες, παράθυρα, φράχτες, πέργολες, κάγκελα, φουρούσια, πετσώματα και γενικά ξύλινες επενδύσεις εξωτερικού χώρου. Δεν ενδείκνυται για δρύινα ξύλα.

Ιδιότητες: Το CLOUsil εισχωρεί βαθιά στο ξύλο. Εξευγενισμένες χρωστικές ουσίες εξασφαλίζουν ένα διάφανο, ομοιόμορφο χρωματισμό και μια υψηλή προστασία στις περιβαλλοντικές και καιρικές συνθήκες. Το επίχρισμα είναι ελαστικό και ανθεκτικό, αδιάβροχο και προσαρμόσιμο στο κάθε επίπεδο υγρασίας. Το CLOUsil περιέχει δραστικά συστατικά που προστατεύουν από την κυάνωση, από παράσιτα και την προσβολή των εντόμων.

Τρόπος χρήσης: Πριν από κάθε πέρασμα καλό κούνημα του δοχείου ή ανάδευση του περιεχομένου. Δεν επιδέχεται διάλυση. Συνιστάται μία δοκιμαστική εφαρμογή στο ξύλο μας πριν τη χρήση.Συνιστάται πριν το επίχρισμα ξύλα πλούσια σε ρητίνες και έλαια να πλένονται με διαλυτικό.Το CLOUsil περνιέται δύο χέρια ομοιόμορφα και σφιχτά προς τη φορά των νερών του ξύλου. Κατάλληλο και για τη μέθοδο της εμβάπτισης. Κατάλληλο επίσης και για τροπικά ξύλα.

Χρόνος στεγνώματος: Το δεύτερο χέρι να ακολουθεί μετά από 24 ώρες. Η υγρασία του ξύλου, η υψηλή υγρασία της ατμόσφαιρας και οι χαμηλές θερμοκρασίες επιβραδύνουν το στέγνωμα.

Καλυπτικότητα: Ένα (1) λίτρο φτάνει με ένα χέρι για 14-16 μ2 το οποίο εξαρτάται από το είδος του ξύλου και την απορροφητικότητά του.

Μετά τη χρήση: Κλείνετε καλά τα δοχεία. Πλένετε τα εργαλεία με διαλυτικό CLOU-EV.

Συντήρηση: Είναι απαραίτητη ανάλογα με την ταλαιπωρία από τις καιρικές συνθήκες. Καθαρίζετε καλά την επιφάνεια και τρίβετε ελαφρά. Ακολουθούν 2 χέρια CLOUsil.

Συμβουλή: Ακολουθείτε τις συμβουλές χρήσης. Διάρκεια ζωής του προϊόντος το λιγότερο 5 χρόνια όταν είναι σφραγισμένο στην γνήσια συσκευασία του εργοστασίου. 

Αριθμός Κέντρου Δηλητηριάσεων: 2107793777.

Χρωματολόγιο - Συσκευασίες: Το βερνίκι προστασίας ξύλου για εξωτερική χρήση CLOUsil HOLZ LASUR της CLOU διατίθεται σε 16 στάνταρ χρωματισμούς και σε 2 επιπλέον χρωματισμούς (Βλέπε Χρωματολόγιο):

Οι 16 στάνταρ χρωματισμοί είναι:

0 Άχρωμο, 01 Φυσικό, 02 Δρυς, 03 Μαόνι, 04 Καρυδιά, 05 Όρεγκον, 06 Παλίσανδρος, 08 Μαύρο, 09 Τικ, 10 Καστανιά, 11 Ελατοπράσινο, 12 Καρυδιά Σκούρη, 20 Ανοικτό Γκρι, 21 Μπεζ Χρυσό, 22 Ασημί Σκούρο, 23 Γκρι Σκούρο και διατίθενται σε δοχεία των 0,75L των 2,5L των 5,0L και των 25,0L.

Οι συσκευασίες των 25,0L διατίθενται κατόπιν παραγγελίας. 

Οι υπόλοιποι 2 χρωματισμοί είναι: 14 Κόκκινο και 15 Μπλε και διατίθενται σε δοχεία των 0,75L και των 2,5L, σε λίγα τεμάχια και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1: Στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας είναι στη διάθεσή σας το Δελτίο Τεχνικών Δεδομένων (Technical Data Sheet) καθώς και το Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας (Safety Data Sheet), του προϊόντος CLOUSIL HOLZ LASUR - ΕΓΧΡΩΜΟ ΒΕΡΝΙΚΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΞΥΛΟΥ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ & ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΒΕΡΝΙΚΙΩΝ CLOUSIL HOLZ LASUR:

Κάθε βερνίκι CLOUSIL HOLZ LASUR συνοδεύεται από το χρώμα του και τον κωδικό του. Στα Χρωματολόγια που βρίσκονται στα αριστερά της οθόνης κάτω από την φωτογραφία του προϊόντος CLOUSIL HOLZ LASUR μπορείτε να δείτε και να επιλέξετε το χρώμα με τον κωδικό του βερνικιού της αρεσκείας σας.

Κατόπιν πηγαίνετε στον Πίνακα - Χρωματολόγιο ενδεικτικό στα δεξιά της οθόνης και εντοπίζετε τον κωδικό του βερνικιού CLOUSIL HOLZ LASUR αφήνοντας για λίγο τον κέρσορα του ποντικιού πάνω στο χρώμα που επιλέγετε μέχρι να εμφανιστεί ο κωδικός και το χρώμα του προϊόντος. Επιλέγετε το μέγεθος σε Lt (size) του βερνικιού, την ποσότητα/ποσότητες και κάνετε την αγορά του/των έγχρωμου/ων βερνικιού/ιών CLOUSIL HOLZ LASUR κάνοντας κλικ στο πλήκτρο ''Αγορά'' (καλάθι). 

Αυτή η διαδικασία επαναλαμβάνεται για κάθε έγχρωμο βερνίκι CLOUSIL HOLZ LASUR που θέλετε να επιλέξετε και να αγοράσετε ή και για οποιοδήποτε άλλο προϊόν της εταιρίας μας.

Στη συνέχεια πηγαίνετε στην επιλογή ''ο λογαριασμός σας'' εφόσον έχετε ήδη κάνει εγγραφή ή στην επιλογή ''σύνδεση'' για να δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας. 

Τέλος αφού επιλέξετε όλα τα προϊόντα που θέλετε, πηγαίνετε στην επιλογή ''Προχωρήστε στο ταμείο'', επιλέγετε διεύθυνση τιμολόγησης και παράδοσης, στη συνέχεια τρόπο αποστολής και πληρωμής και η αγορά σας έχει ολοκληρωθεί. 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2: Στο τέλος αυτής της σελίδας, είναι στη διάθεσή σας το video με την παρουσίαση του προϊόντος CLOUSIL HOLZ LASUR

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

6 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία

Video

Λήψη

CLOUSIL HOLZ LASUR

ΔΕΛΤΙΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (TECHNICAL DATA SHEET)

Λήψη (136.21k)

CLOUSIL HOLZ LASUR

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (SAFETY DATA SHEET)

Λήψη (123.7k)