ΑQUA CLOUSIL - ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΒΕΡΝΙΚΙ ΝΕΡΟΥ HOLZLASUR

Νέο

ΑQUA CLOUSIL HOLZLASUR - ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΒΕΡΝΙΚΙ ΝΕΡΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

Περισσότερες λεπτομέρειες

3000 αντικείμενα

16,20 €

Χαρακτηριστικά

Weight 0.75

Άλλες πληροφορίες

ΑQUA CLOUSIL HOLZLASUR - ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΒΕΡΝΙΚΙ ΝΕΡΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

Η χρήση οικολογικών χρωμάτων εξασφαλίζει την αισθητική και την υγιεινή των χώρων στους οποίους ζούμε και αναπνέουμε. Για αυτό τον λόγο η CLOUμετά από εντατική έρευνα πολλών ετών οδηγήθηκε στην παραγωγή οικολογικών προϊόντων ακρυλικής βάσης, με αντιπροσωπευτικό προϊόν το  AQUA-CLOUsil HOLZLASUR.

Πεδίο εφαρμογής: Το ΑQUA CLOUsil είναι έγχρωμο βερνίκι εξωτερικής και εσωτερικής χρήσης κατάλληλο για ξύλινες επενδύσεις, κουφώματα, περιφράξεις και κάθε είδους ξυλοκατασκευή.

Είναι εξαιρετικής σημασίας, χώροι, όπως υπνοδωμάτια, παιδικά δωμάτια, χώροι εργασίας κ.λ.π. να είναι απαλλαγμένοι από εκπομπές και αναθυμιάσεις βλαβερών ουσιών που προέρχονται από τη χρήση τοξικών χρωμάτων και βερνικιών. Είναι ιδανικό για ανακαινίσεις και επισκευές.

Ιδιότητες:Το ΑQUA CLOUsil είναι έγχρωμο βερνίκι εξωτερικής και εσωτερικής χρήσης κατάλληλο για ξύλινες επενδύσεις, παράθυρα, περιφράξεις κλπ. Είναι ιδανικό για ανακαινίσεις και επισκευές.

Είναι εξαιρετικά  ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες γιατί προσφέρει πλήρη  αδιαβροχοποίηση και προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία.

Είναι άφλεκτο και άοσμο για αυτό και δεν επιβαρύνει την υγεία του χρήστη.

Φροντίζει το περιβάλλον γιατί είναι φτωχό σε βλαβερές ουσίες.

Είναι άφλεκτο γιατί δεν περιέχει διαλυτικά.

Αναλογεί σε DIN 68861 -1 C  (χημική αξίωση).

Τρόπος χρήσης: Τα εργαλεία πρέπει να είναι καθαρά χωρίς σκουριές. Οι επιφάνειες εφαρμογής πρέπει να είναι τριμμένες καλά (γυαλόχαρτο Νο220) και χωρίς σκόνες, λάδια λίπη ή άλλες ακαθαρσίες. Πριν από κάθε χρήση ανακινήστε καλά το δοχείο και ανακατέψτε το βερνίκι. Για την επάλειψη χρησιμοποιήστε ένα μαλακό και πλατύ πινέλο χωρίς μεταλλικά μέρη. Στρώστε ομοιόμορφα το βερνίκι χωρίς μεγάλη πίεση κατά μήκος των νερών του ξύλου. Οι διάφορες αποχρώσεις του ΑQUA CLOUsil HOLZLASUR μπορούν να ανακατευθούν μεταξύ τους.

Μη επεξεργασμένα ξύλα σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους: Στρώστε δύο φορές το ΑQUA CLOUsil HOLZLASUR.Μετά την πρώτη στρώση τρίψτε το ελαφρά με γυαλόχαρτο Νο240. Αραιώστε το με 5% περίπου νερό, εάν είναι απαραίτητο.

Καλυπτικότητα: 0,75 λίτρα επαρκούν για 8 μ2 σε μία στρώση.

Μετά τη χρήση: Κλείνετε καλά τα δοχεία. Καθαρίστε αμέσως τα εργαλεία με νερό. 

Συμβουλή: Αν και φτωχό σε βλαβερές ουσίες, κατά την χρήση του πρέπει να λάβετε τα καθιερωμένα μέτρα προστασίας.

Αριθμός Κέντρου Δηλητηριάσεων: 2107793777.

Χρωματολόγιο: Το οικολογικό βερνίκι νερού εξωτερικής και εσωτερικής χρήσης ΑQUA CLOUsil HOLZ LASUR διατίθεται σε 12 χρωματισμούς σε συσκευασίες των 0,75και 2,5L.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ & ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΒΕΡΝΙΚΙΩΝ AQUA CLOUSIL HOLZLASUR:

Κάθε βερνίκι AQUA CLOUSIL HOLZLASUR συνοδεύεται από το χρώμα του και τον κωδικό του. Στα Χρωματολόγια που βρίσκονται στα αριστερά της οθόνης κάτω από την φωτογραφία του προϊόντος AQUA CLOUSIL HOLZLASUR μπορείτε να δείτε και να επιλέξετε το χρώμα με τον κωδικό του βερνικιού της αρεσκείας σας.

Κατόπιν πηγαίνετε στον Πίνακα - Χρωματολόγιο ενδεικτικό στα δεξιά της οθόνης και εντοπίζετε τον κωδικό του βερνικιού AQUA CLOUSIL HOLZLASUR αφήνοντας για λίγο τον κέρσορα του ποντικιού πάνω στο χρώμα που επιλέγετε μέχρι να εμφανιστεί ο κωδικός και το χρώμα του προϊόντος. Επιλέγετε το μέγεθος σε Lt (size) του βερνικιού, την ποσότητα/ποσότητες και κάνετε την αγορά του/των έγχρωμου/ων βερνικιού/ιών AQUA CLOUSIL HOLZLASUR κάνοντας κλικ στο πλήκτρο ''Αγορά'' (καλάθι). 

Αυτή η διαδικασία επαναλαμβάνεται για κάθε έγχρωμο βερνίκι AQUA CLOUSIL HOLZLASUR που θέλετε να επιλέξετε και να αγοράσετε ή και για οποιοδήποτε άλλο προϊόν της εταιρίας μας.

Στη συνέχεια πηγαίνετε στην επιλογή ''ο λογαριασμός σας'' εφόσον έχετε ήδη κάνει εγγραφή ή στην επιλογή ''σύνδεση'' για να δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας. 

Τέλος αφού επιλέξετε όλα τα προϊόντα που θέλετε, πηγαίνετε στην επιλογή ''Προχωρήστε στο ταμείο'', επιλέγετε διεύθυνση τιμολόγησης και παράδοσης, στη συνέχεια τρόπο αποστολής και πληρωμής και η αγορά σας έχει ολοκληρωθεί. 

6 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία