ΓΑΖΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΡΩΓΜΩΝ ΣΕ ΤΟΙΧΟΥΣ & ΟΡΟΦΕΣ - VILEDON VLIESOMAC - FREUDENBERG

Νέο

ΓΑΖΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΡΩΓΜΩΝ ΣΕ ΤΟΙΧΟΥΣ & ΟΡΟΦΕΣ - FREUDENBERG VILEDON VLIESOMAC

Περισσότερες λεπτομέρειες

100 αντικείμενα

5,30 €

Άλλες πληροφορίες

ΓΑΖΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΡΩΓΜΩΝ ΣΕ ΤΟΙΧΟΥΣ & ΟΡΟΦΕΣ - FREUDENBERG VILEDON VLIESOMAC

Είναι υλικό ριζικής καταπολέμησης ρωγμών και οπλισμού αρμών. 

Ιδιότητες & Εφαρμογές: Το VILEDON VLIESOMAC είναι υλικό επιφάνειας μεγάλης ελαστικότητας. Χρησιμοποιείται για την κάλυψη ρωγμών σε τοίχους και οροφές, εσωτερικά και εξωτερικά. Επίσης θεωρείται άριστο υλικό για τον οπλισμό των αρμών σε ταράτσες. Λόγω της ελαστικότητάς του και του ελάχιστου ειδικού του βάρους δικτυώνεται με τα παρακάτω επιχρίσματα, όπως πλαστικά, RELIEFA, ακρυλικά κ.λ.π. και τα σταθεροποιεί κατά μήκος και πλάτος καλύπτοντας τις ρωγμές.

Το VILEDON VLIESOMAC δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια για να τοποθετηθεί. Είναι απλό στη χρήση του γι'αυτό και εξασφαλίζει οικονομία χρόνου.

Τεχνικές Προδιαγραφές: Στην υγρή ακόμα επιφάνεια των διαφόρων υλικών, στα σημεία των ρωγμών και των αρμών, απλώνουμε το VILEDON VLIESOMAC και το στερεοποιούμε πιέζοντάς το με ένα κοινό ρολό κοντής γούνας. Μετά το στέγνωμα περνάμε τα τελευταία χέρια του επιχρίσματος.

Αυτό ισχύει για όλα τα επιχρίσματα. Όταν καλύπτουμε επιφάνεια με ταπετσαρία, τότε πλέον κολλάμε το VILEDON VLIESOMAC επάνω στη ρωγμή με μια κόλλα τύπου γλουταλίνης αφού προσθέσουμε 25% κόλλα οξικού πολυβινιλίου (λευκή). Μετά το στέγνωμα μπορούμε να κολλήσουμε την ταπετσαρία.

Η γάζα για κάλυψη ρωγμών σε τοίχους και οροφές VILEDON VLIESOMAC της FREUDENBERG διατίθεται σε διαστάσεις 7,5cmx20m.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία