ΑQUA CLOUSIL HOLZLASUR - ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΒΕΡΝΙΚΙ ΝΕΡΟΥ

Νέο

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΒΕΡΝΙΚΙ ΝΕΡΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

Περισσότερες λεπτομέρειες

Χαρακτηριστικά

Weight 0.75

Άλλες πληροφορίες

Η χρήση οικολογικών χρωμάτων εξασφαλίζει την αισθητική και την υγιεινή των χώρων στους οποίους ζούμε και αναπνέουμε. Για αυτό τον λόγο η CLOUμετά από εντατική έρευνα πολλών ετών οδηγήθηκε στην παραγωγή οικολογικών προϊόντων ακρυλικής βάσης, με αντιπροσωπευτικό προϊόν το  AQUA-CLOUsil HOLZLASUR.

Πεδίο εφαρμογής: Το ΑQUA CLOUsil είναι έγχρωμο βερνίκι εξωτερικής και εσωτερικής χρήσης κατάλληλο για ξύλινες επενδύσεις, κουφώματα, περιφράξεις και κάθε είδους ξυλοκατασκευή.

Είναι εξαιρετικής σημασίας, χώροι, όπως υπνοδωμάτια, παιδικά δωμάτια, χώροι εργασίας κ.λ.π. να είναι απαλλαγμένοι από εκπομπές και αναθυμιάσεις βλαβερών ουσιών που προέρχονται από τη χρήση τοξικών χρωμάτων και βερνικιών. Είναι ιδανικό για ανακαινίσεις και επισκευές.

Ιδιότητες:Το ΑQUA CLOUsil είναι έγχρωμο βερνίκι εξωτερικής και εσωτερικής χρήσης κατάλληλο για ξύλινες επενδύσεις, παράθυρα, περιφράξεις κλπ. Είναι ιδανικό για ανακαινίσεις και επισκευές.

Είναι εξαιρετικά  ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες γιατί προσφέρει πλήρη  αδιαβροχοποίηση και προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία.

Είναι άφλεκτο και άοσμο για αυτό και δεν επιβαρύνει την υγεία του χρήστη.

Φροντίζει το περιβάλλον γιατί είναι φτωχό σε βλαβερές ουσίες.

Είναι άφλεκτο γιατί δεν περιέχει διαλυτικά.

Αναλογεί σε DIN 68861 -1 C  (χημική αξίωση).

Τρόπος χρήσης: Τα εργαλεία πρέπει να είναι καθαρά χωρίς σκουριές. Οι επιφάνειες εφαρμογής πρέπει να είναι τριμμένες καλά (γυαλόχαρτο Νο220) και χωρίς σκόνες, λάδια λίπη ή άλλες ακαθαρσίες. Πριν από κάθε χρήση ανακινήστε καλά το δοχείο και ανακατέψτε το βερνίκι. Για την επάλειψη χρησιμοποιήστε ένα μαλακό και πλατύ πινέλο χωρίς μεταλλικά μέρη. Στρώστε ομοιόμορφα το βερνίκι χωρίς μεγάλη πίεση κατά μήκος των νερών του ξύλου. Οι διάφορες αποχρώσεις του ΑQUA CLOUsil μπορούν να ανακατευθούν μεταξύ τους.

Μη επεξεργασμένα ξύλα σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους: Στρώστε δύο φορές το ΑQUA CLOUsil.Μετά την πρώτη στρώση τρίψτε το ελαφρά με γυαλόχαρτο Νο240. Αραιώστε το με 5% περίπου νερό, εάν είναι απαραίτητο.

Καλυπτικότητα: 0,75 λίτρα επαρκούν για 8 μ2 σε μία στρώση.

Μετά τη χρήση: Κλείνετε καλά τα δοχεία. Καθαρίστε αμέσως τα εργαλεία με νερό. 

Συμβουλή: Αν και φτωχό σε βλαβερές ουσίες, κατά την χρήση του πρέπει να λάβετε τα καθιερωμένα μέτρα προστασίας.

Αριθμός Κέντρου Δηλητηριάσεων: 2107793777.

Χρωματολόγιο: Το ΑQUA CLOUsil HOLZ LASUR διατίθεται σε 12 χρωματισμούς σε συσκευασίες των 0,75και 2,5L.

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία