ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ - ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 7.30πμ - 3.30μμ. μόνο στην ελληνική επικράτεια, εντός μιας - δύο (1-2) εργάσιμων ημερών, εφόσον η παραγγελία σταλεί μέχρι τις 13:30 της προηγούμενης ημέρας, και κατόπιν εξόφλησης της παραγγελίας, μέσω της συνεργαζόμενης εταιρίας ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, αφού γίνει η επιβεβαίωση της παραγγελίας.

Προκειμένου να ολοκληρωθεί η παροχή της Υπηρεσίας συναινείτε στη γνωστοποίηση των απαραίτητων στοιχείων σας προς την ως άνω εταιρεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο), ώστε να ολοκληρωθεί η παράδοση.

Σε απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει έως και τις δύο – τρεις (2-3) εργάσιμες ημέρες.

Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας. 
Η χρέωση για κάθε αποστολή έως 2 κιλά είναι 3,00€ σε όλη την Ελλάδα.
Για παραγγελίες άνω των 2 κιλών, υπάρχει επιβάρυνση 1,00€ για κάθε επιπλέον κιλό.

H παραγγελία σας θα είναι σε κατάσταση αναμονής και θα εκτελεστεί όταν επιβεβαιώσουμε ότι το ποσό έχει κατατεθεί. Για διευκόλυνση της διαδικασίας, παρακαλούμε να μας αποστείλετε το αντίγραφο της κατάθεσης στο οποίο θα πρέπει να έχετε δηλώσει τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό σας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@chimikodomiki.gr

Στη περίπτωση κατά την οποία δεν μπορείτε να μας στείλετε το αποδεικτικό, παρακαλούμε να μας στείλετε ένα e-mail με την ημερομηνία κατάθεσης, την τράπεζα κατάθεσης, τον αριθμό κατάθεσης, τον αριθμό παραγγελίας, το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας στην πιο πάνω ηλεκτρονική διεύθυνση.

Ο καταναλωτής δεν έχει υποχρέωση να πληρώσει εάν δεν λάβει το νόμιμο παραστατικό (απόδειξη, τιμολόγιο).

Σε περίπτωση που τα στοιχεία που καταχωρήσατε στη φόρμα δεν είναι σωστά η Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για τη μη παράδοση.