H. B. FULLER - RAKOLL TE 5700 - ΚΟΛΛΑ ΜΑΣΙΦΙΕΡΑΣ

Νέο

ΚΟΛΛΕΣ ΞΥΛΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΤΗΣ H.B. FULLER

RAKOLL TE 5700 – ΚΟΛΛΑ ΜΑΣΙΦΙΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 

Περισσότερες λεπτομέρειες

187,50 €

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΧΑΡΤΙΝΗ

Άλλες πληροφορίες

H.B. FULLER RAKOLL TE 5700 – ΚΟΛΛΑ ΜΑΣΙΦΙΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 

Η κόλλα μασιφιέρας RAKOLL TE 5700 της H.B. FULLER είναι κόλλα βάσεως πολυουρεθάνης για κόλληση ξύλων, μεταλλικών επιφανειών και γενικότερα υλικών με ή χωρίς απορροφητικότητα.

Είναι κόλλα μασιφιέρας για χαρτί και PVC, η θερμοκρασία εφαρμογής της κυμαίνεται από 190 ºC – 200 ºC γεγονός που την καθιστά ιδανική για την περίοδο του χειμώνα καθώς και για μηχανές με χαμηλή ταχύτητα περίπου 10 m/min.
Διακρίνεται ιδιαίτερα για τις πολύ μεγάλες τάσεις συγκράτησης καθώς και τον μικρό χρόνο συγκόλλησης. Τοποθετείται με πιστόλι σιλικόνης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ: Στη συνιστώμενη θερμοκρασία λειτουργίας το θερμοτήγμα θα εκπέμψει αναθυμιάσεις που μπορεί να ερεθίσουν τα αναπνευστικά όργανα. Σε περίπτωση υπέρβασης της θερμοκρασίας λειτουργίας για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα σχηματιστούν επιβλαβή προϊόντα αποσύνθεσης. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να εγκατασταθεί κατάλληλο σύστημα εξάτμισης στον χώρο εργασίας.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ: Η RAKOLL TE 5700 θα πρέπει να φυλάσσεται σε κλειστούς αρχικούς περιέκτες σε θερμοκρασία δωματίου. Σε αυτές τις συνθήκες η κόλλα μπορεί να διατηρηθεί για τουλάχιστον 12 μήνες χωρίς να αλλάξουν οι ιδιότητές της.

Αριθμός Κέντρου Δηλητηριάσεων: 2107793777.

Η κόλλα μασιφιέρας RAKOLL TE 5700 της H.B. FULLER διατίθεται σε συσκευασίες (σάκους) των 25,0 Kg.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στη διάθεσή σας, στο τέλος της σελίδας και σε μορφή .PDF θα βρείτε τo ΔΕΛΤΙΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (TECHNICAL DATA SHEET) του προιόντος RAKOLL TE 5700 της H.B. FULLER.

14 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία

Λήψη

H. B. FULLER - RAKOLL TE 5700

ΔΕΛΤΙΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (GB) - TECHNICAL DATA SHEET

Λήψη (48.23k)