Η Εταιρία μας

Χημικοδομικη ΑΕ

Η ΧΗΜΙΚΟΔΟΜΙΚΗ A.E. είναι μια από τις ισχυρότερες, και παλαιότερες επιχειρήσεις στο χώρο των εισαγωγικών εταιριών βερνικιών, κολλών, χρωμάτων, ταινιών περιθωρίων, διακοσμητικών χαρτιών επιφάνειας και άλλων συναφών προϊόντων. Έχει κατορθώσει να επιβληθεί και να ξεχωρίσει στον κλάδο χρησιμοποιώντας ως κύριο μέσο τη διάθεση Γερμανικών και άλλων Ευρωπαϊκών προϊόντων υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών, με έγκυρες πιστοποιήσεις, προσφέροντας παράλληλα την πολύχρονη πείρα της, άριστη τεχνογνωσία και άψογο service που καλύπτουν σε αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα ακόμα και τις μεγαλύτερες απαιτήσεις των πελατών.

Η ΧΗΜΙΚΟΔΟΜΙΚΗ Α.Ε. ήταν η πρώτη εταιρία του είδους της στην Βόρεια Ελλάδα που λάνσαρε για πρώτη φορά οικολογικά βερνίκια και χρώματα, προϊόντα βάσεως νερού, απαλλαγμένα από τοξικά στοιχεία και αναθυμιάσεις, ανοίγοντας έναν δύσκολο δρόμο, τον οποίο βρήκαν και ακολούθησαν στρωμένο εταιρίες που τη μιμήθηκαν μετά από χρόνια.

Η ΧΗΜΙΚΟΔΟΜΙΚΗ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1967 και είναι αντιπρόσωπος Βορείου Ελλάδας και εισαγωγέας του οίκου CLOU για βερνίκια και προϊόντα προστασίας ξύλου καθώς και αποκλειστικός αντιπρόσωπος και εισαγωγέας των οίκων H.B. FULLER - RAKOLL για κόλλες ξύλου, SURTECO GmbH (BAUSCHLINNEMANN) για χαρτομελαμινικές ταινίες (soft forming) και διακοσμητικά χαρτιά (profile & wrapping), FURWA για ταινίες καπλαμά και φύλλα για εξειδικευμένες εφαρμογές, της NELF KOOPMANS για βιομηχανικά χρώματα - έλαια - λάκες, της CARVER (by BLANCΗON) για κόλλες παρκέτων και προϊόντα για την προστασία και την περιποίηση των παρκέτων, DYNEA για μελαμινικές κόλλες απόλυτα εξειδικευμένες για υψηλών απαιτήσεων κολλήσεις σε βαριές κατασκευές.

Η εταιρία λειτουργεί ως βασικός προμηθευτής μεγάλων Ελληνικών βιομηχανικών μονάδων επεξεργασίας ξύλου έτοιμων και ημιέτοιμων προϊόντων και δραστηριοποιείται μακροχρόνια με μεγάλη επιτυχία στο χώρο του χονδρεμπορίου και λιανεμπορίου, υποστηρίζοντας δυναμικά με έμπειρη ομάδα πωλητών και ένα στόλο επαγγελματικών αυτοκινήτων μεγάλο δίκτυο καταστημάτων και βιοτεχνιών σε όλη την Ελλάδα.